Geeft groen vorm.

Ter Riele B.V.

We doen wat we zeggen, hebben korte lijnen en een heldere structuur, en staan voor duidelijkheid en kwaliteit. Op deze manier weten u en wij waar we aan toe zijn. Helder. Simpel.

Met onze ruim 60 vaste medewerkers en onze flexibele schil kunnen we in het groeiseizoen uitbreiden tot over de 100 medewerkers. Een groot en modern machine- en wagenpark ondersteund ons bij onze werkzaamheden. Deze aanpak resulteert in het ontwerp, realisatie en beheer van zowel groot- als kleinschalige projecten.

Aanpak

Iedere opdrachtgever of klant heeft bepaalde wensen of eisen. Wij proberen hier altijd naadloos op aan te sluiten door een totaalpakket aan werkzaamheden te bieden van ontwikkeling tot nazorg. Op deze manier wordt u ontzorgt en hoeft u zo min mogelijk energie te steken in onze werkzaamheden. Daarnaast bieden wij maatwerk dat aan al uw wensen en eisen moet voldoen, alvorens het wordt opgeleverd. Desgewenst adviseren we waar nodig. Met onze kennis en specialisme realiseren we zeer uiteenlopende groenprojecten. Wij bieden een divers pakket aan werkzaamheden en diensten welke zijn onderverdeeld in de volgende categorieen:

Onze werkgebieden bevinden zich in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Hier voeren wij werkzaamheden uit voor overheidsinstellingen (o.a. gemeenten), (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren.