Geeft groen vorm.

Ter Riele B.V.

126-2697_IMGIn de omgeving van ons bedrijf beschikken wij over diverse percelen waar wij met trots Taxus en Thuja kweken. Deze beide soorten zijn makkelijk te onderhouden en zeer geschikt voor (blok)hagen.

De Taxus verdraagt zelfs een drastische snoeibeurt goed en zal altijd weer groen uitlopen. Het jaarrond worden de percelen op een milieuvriendelijke wijze onkruidvrij gehouden. Ieder groeiseizoen worden alle Taxus en Thuja twee a drie maal bemest, zodat de planten in topconditie blijven. Ook worden jaarlijks alle planten gesnoeid, zodat er mooie uniforme partijen met compacte struiken ontstaan die dicht vertakt zijn.

Als de Taxus en Thuja gerooid kunnen worden zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit en  worden deze uitgeleverd aan tuincentra, grote (handels)kwekerijen en collega bedrijven. Daarnaast gebruiken wij deze op onze eigen hoveniers- en groenprojecten. Uiteraard kunt u ook als particulier bij ons terecht. Op onze kwekerij beschikken wij over een divers sortiment, waarbij onze maatvoering varieert van 60-250 cm.